Halen en brengen

Het boek “leven en dood” inspireerde de kartrekker van het Hersenletselcentrum Zeeland. De tips in het boek geven aanleiding tot gesprek en discussie, in de hoop professionals een breder inzicht te geven in het eigen handelen.

Karin van Leeuwen schreef haar biografische verhaal. Het boek ‘Leven en dood” geeft aan de hand van alledaagse voorbeelden inzicht in wat Niet Aangeboren Hersenletsel bij een puber in een gezin kan betekenen en hoe professionals hiermee om zouden kunnen gaan. Karin van Leeuwen is getrouwd en moeder van vier pubers. Haar leven veranderde drastisch toen haar puberdochter NAH kreeg na een ongeluk.

Aan de hand van dit biografisch verhaal en casuïstiek wordt geïllustreerd hoe de Hersenletselcentra positief kunnen bijdragen aan een betere afstemming tussen zorg- en dienstverlening en mantelzorgers kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar passende hulp.

Klik hier voor de  presentatie

Sprekers

Cisca Zuurveld is als coördinator verbonden aan het Hersenletselcentrum Zeeland en zet zich samen met de ketenpartners in voor een betere afstemming tussen de CVA en NAH keten.

Carina van Welzenis schreef onder de naam Karin van Leeuwen een biografisch verhaal over het wel en wee van een gezin dat geconfronteerd werd met traumatisch hersenletsel. Haar boek biedt tips aan professionals om hen breder inzicht te geven in hun eigen handelen.